Wilt u een van de mooiste en schoonste hoofdsteden in de wereld ontdekken? Kom dan aan boord van één van onze veerboten die Stockholm in Zweden aandoen

Stockholm

Stockholm heeft meer musea dan enige andere Europese hoofdstad. Maak een wandeling door de stad en ontdek waarom Stockholm wordt aangeduid als “Het Venetië van het Noorden”. De hoofdstad van Stockholm ligt verspreid over maar liefst 14 eilanden in het Mälarmeer, aan het oosten van de stad heb je een prachtig uitzicht over de Oostzee. De indrukwekkende openbare gebouwen, paleizen, rijke cultuur en musea vertellen op prachtige wijze de 700-jarige historie van de stad. Nergens wordt dit beter geïllustreerd dan in de Oude Stad (Gamla Stan): dat betekent met kinderkopjes geplaveide straten, scheefstaande maar prachtig bewaarde gebouwen, het Koninklijk Paleis, gothische kerken, uitstekende cafés, bars en restaurants en winkels met Zweedse designartikelen.

stockholm-pass
Schaf een Stockholmkaart aan als u deze stad bezoekt. Voor het reizen per bus, trein en metro. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis toegang tot veel musea en andere attracties in Stockholm.

Vanzelfsprekend kunt u vanuit Stockholm ook verder Zweden in reizen en een bijzondere vakantie te boeken bij de volgende aanbieders:

ANWB Reizen
Natuurlijk Reizen
TUI Reizen