Restaurants

Aan boord van al onze boten kunt u met uitzicht op zee dineren in één van de restaurants aan boord. Geniet van een heerlijke maaltijd in onze buffetrestaurant, waar u onbeperkt kunt eten. Of kies voor een à la carte maaltijd? Door vooraf de maaltijden te boeken bent u verzekerd van een plaats en bespaart u ook nog eens eens geld.

Winkelen

t zijn niet alleen de prijzen in onze tax-free winkels waardoor u graag uw inkopen doet bij ons. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten tevens het grote assortiment zeer waardeert. 

Aan boord kunt u een breed assortiment vinden aan cosmetica en parfum en kleding van merken zoals Calvin Klein en Dolce & Gabbana en Victoria’s Secret. Voor de kinderen hebben we een ruim assortiment aan speelgoed en lekkere snoepjes.

Artiesten & entertainment

Per jaar nodigen wij bijna 200 artiesten uit om op te treden aan boord van onze schepen. Onder het genot van een drankje luistert u naar een liveband, zangers of zangeressen en kunt ontspannen en genieten van de show. Of als u liever wat meer beweegt kunt u naar naar de disco gaan. Voor een meer ontspannende sfeer kunt u heerlijk achteroverleunen en luisteren naar bijvoorbeeld de muziek van onze pianist aan boord. Er is zoveel te doen aan boord dat u vast net zoveel van de reis geniet als van uw bestemming.

Spa & sauna

Aan boord kunt u ook gebruik maken van onze populaire wellness arrangementen, zoals een bezoek aan de Finse sauna, massages of een schoonheidsbehandeling. Er staat een deskundig team voor u klaar, bestaande uit masseuses, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en pedicures, kappers, yoga-instructeurs, personal trainers en zelfs een spadokter. Om volledig gebruik te kunnen maken van hun diensten hebben wij speciale spapakketten ontwikkeld die u van tevoren kunt reserveren tegen een aantrekkelijke prijs. Kortom uw vakantie begint al bij ons aan boord!

Heerlijk slapen op zee

Boek een van onze hutten aan boord en kom fris en uitgerust aan op uw bestemming. Alle boten hebben een aantal verschillende type hutten aan boord waaruit u kunt kiezen. U zult zich snel thuis voelen, of u nu kiest voor een binnenhut, een hut met zeezicht, een ruime suite of de exclusieve suites. Wat u ook kiest, u zult genieten van de ruimte en het superieure comfort. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet (behalve in de budget hutten).

Aan boord impressie