Geniet van een bijzondere cruise van twee avonden aan boord en een volle dag op uw bestemming op één van onze veerboten tussen Helsinki–Stockholm, Helsinki-Tallinn, Turku-Stockholm, Turku-Åland Eilanden, Stockholm-Åland eilanden. Tijdens de cruise geniet u heerlijk van ontbijt tot diner en alles wat er tussen valt in ons restaurant. Laat bijvoorbeeld uw spieren eens lekker los masseren in de spa of geniet van het uitzicht over de eindeloze wateren. Voor entertainment kunt u een dagelijkse show in het theater aan boord bijwonen of een bezoekje brengen aan het casino. Kortom, vervelen aan boord is onmogelijk!

Naast de oneindige faciliteiten kunt u ook heerlijk genieten in onze restaurants. Onze keukenmedewerkers werken altijd met dagverse producten en de maaltijden zullen zeker bij u in de smaak vallen.

Een cruise is dé manier om op relaxt naar meerdere bestemmingen te reizen en een Viking Line cruise is een rondreis die u zelf kunt samenstellen.

Maak van uw overtocht een cruise!

Geniet van een overtocht en maak er een cruise van! U vindt aan boord een verscheidenheid aan restaurants, uitstekende duty-free winkels, een world-class spa en entertainment. Voor een bescheiden bedrag maakt u van uw overtocht een cruise!

Aan boord kunt u kiezen uit verschillende huttypes van standaard binnenhutten tot exclusieve junior suites met een schitterend uitzicht.